Életmód tanácsadónk, Sági Andrea @sagiandi blogját azért indította, mert fontosnak tartotta, hogy anyaként is megmaradjon az individuum, saját személyiségének új oldalát fedezze fel, megtapasztalja a függetlenséget, az önmegvalósítást, a magára és a körülötte lévő világra való reflektálást.

Mire számíthattok Tőle?

Írásaival olyan általános háztartásbeli témákat jár körbe, melyekkel a saját korabeli hölgyeknek és anyukáknak segít a rohanó hétköznapokban a legjobb döntést meghozni. Tippeket ad gyorsan elkészíthető ételekhez, kipróbált recepteket oszt meg (ezekhez természetesen alapanyagjavaslatot is mellékel), valamint az általa tesztelt és kipróbált termékekről leírja személyes tapasztalatait, véleményét.

Fia, Bertold is gyakran inspirálja, hiszen kedvéért igyekszik az élelmiszereket változatosabban kombinálni, megismertetni vele az ételek gazdag ízvilágát.
Receptjeiben igyekszik megmutatni, hogyan lehet egy-egy alapanyagból különböző eljárásokkal (pl.: párolás, sütés, pürésítés, konfitálás, stb.) más-más színű, formájú, textúrájú izgalmas ételt varázsolni a családi asztalra.


További érdekes bejegyzésekért kattints: 
@Ságiandi blog
@Ságiandi weboldal
@Ságiandi Facebook
@Ságiandi Instagram