Családi vállalkozás révén a Budaconsum Kft. filozófiájának szerves részét képezi a társadalmi felelősségvállalás. Célunk a rászorulók támogatása, valamint a gyermekjólléti kezdeményezések mellett igyekszünk ráirányítani a figyelmet a kultúra, az oktatás és az egészségmegőrzés területeire, fontosságára is.

Üzleteink működtetése során meghatározó szerepet tölt be az energiatudatosság, éppen ezért teljes egészében megújuló energiaforrásból származó Zöldenergiát használunk.

2019.06.14.
Víz, citrom, üdítő osztás a Gennaro Verolino Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium évzáró ünnepségén

A hőségre való tekintettel Pokorni Zoltán Polgármester Úr segítségével vízzel, citrommal és üdítővel igyekeztünk zökkenőmentessé tenni a Gennaro Verolino Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium évzáró ünnepségét, ballagását.

2019.06.14.
Vízosztás Vácott – A hőség miatt vízzel frissítettük a lakosokat

A Polgármesteri Hivatallal karöltve a hőségriasztás idején palackozott vízzel biztosítottuk a megfelelő minőségű és mennyiségű ivóvíz fogyasztását a hőségben. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra.

2019.04.24.
Húsvéti meglepetés

A Hegyvidéki Önkormányzat kezdeményezésére Príma Mcsemege üzletcsoportunk tulajdonosaGyelán Zsolt Úr ezúttal húsvét alkalmából lepte meg a Gennaro Verolino Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium tanulóit.
Az intézmény tanulói kíváncsian indultak ajándékvadászatra a kertbe, ahol mindenkit egy-egy Milka húsvéti nyuszi várt.

2018.12.22.
Karácsonyi adományozás a Gennaro Verolino Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium tanulóinak

A tankonyhába szükséges alapanyagokkal és karácsonyi édességekkel igyekeztünk szebbé tenni a Gennaro Verolino Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium Karácsonyát.

A Príma Szarvas Csemege, Királyhágó Csemege, Márvány Csemege üzletünkben indított adománygyűjtő akció során a vásárlók támogatásával összegyűjtött tartós élelmiszer mennyiséget a Budaconsum Kft. tulajdonosa, Gyelán Zsolt úr megduplázta, valamint minden gyermek számára speciális karácsonyi Milka gömbbel és Oreo pálcával is kedveskedett. Az ajándék átadására az iskola karácsonyi ünnepségén került sor.
Az adományozásról készült videó ITT megtekinthető. 

2018.12.20.
Adományozás a váci Tabán utcai Fogyatékosok Napközi Otthonának

Köszönjük vásárlóinknak, akik csatlakoztak váci Príma üzleteink felhívásához, és tartós élelmiszerekkel segítettek szebbé tenni az otthon fogyatékkal élő lakóinak Karácsonyát. Az adományozók által beérkezett tízládányi adománymennyiséget a Budaconsum Mcsemege Kft. tulajdonosa, Gyelán Zsolt Úr ígéretéhez híven megduplázta, így húszládányi tartós élelmiszert adhattunk át a napköziotthon gondozottjainak, akik ezt egy műsorral köszönték meg.

2018.12.17.
Összefogás és ajándékozás Vác Város Önkormányzatával Csángóföldön

Egy teherautónyi adományt sikerült eljuttatni a csángóföldi nehéz sorsú magyar családok részére immáron 13. alkalommal. Vác város polgármestere, Fördős Attila kezdeményezésére a váci CBA összefogva a város lakosaival és a baptistákkal nemcsak élelmiszerekkel, hanem gyerekjátékokkal és sporteszközökkel is segítette a a Románia területén élő moldvai csángókat. A polgármester vezette autóval eljuttatott ajándék lehetővé teszi, hogy a többségében ortodox keresztény vallású környezetben a csángók, akik római katolikus vallásúak, velünk együtt ünnepelhessék a Karácsonyt.
Fodor Attila a CBA kommunikációs igazgatója elmondta – “Magyar cégként nagyon fontos az, hogy a gyámolításra szoruló honfitársainknak a segítséget megadjuk. Nemcsak határon innen, hanem határon túl is. Nagyon jónak tartom polgármester úr kezdeményezését, hiszen 13 éve elindított egy programot. Azt gondolom, hogy a csángóföldi magyarok számára nagyon fontos az, hogy ez a támogatás minden évben megérkezhet.”
Az adományozásról készült cikk ITT megtekinthető. 

2018.08.01.
Hőségriadó – Vízosztás Vácott

Vác Város polgármestere, Fördős Attila Polgármester Úr Tízes Csemege üzletünk előtt a folyadékfogyasztás fontosságát hangsúlyozva hideg palackozott vizet osztott a kánikulában hűsölni vágyó lakosoknak.
A vízosztásról készült videós beszámoló ITT megtekinthető.