Az M Csemege üzleteket üzemeltető vállalkozást, a Budaconsum Kft-t 1989-ben alapították, az élelmiszer kiskereskedelemben jártasságot és tapasztalatot szerzett tulajdonosok. Az első élelmiszer áruház Budapest II. kerületében, a Budenz utcában nyílott, majd ezt követte rövid időn belül újabb három II. kerületi bolt. A CBA élelmiszer lánc megalakulását követően a Kft. csatlakozott a CBA tulajdonosai közé, és az általa üzemeltetett boltok száma dinamikusan növekedni kezdett. Nem csak Budán, de a Dunakanyarban is és a pesti oldalon is nyílottak áruházak. Az üzleteknek rövid idő alatt kialakult a törzsvásárlói köre, a Vásárlók hozzászoktak a mindig széles, stabil áruválasztékhoz, mellyel igényeik folyamatos kielégítésre kerültek. Üzleteinkből a működésük kezdete óta kiszállítást is vállalunk, ez a szolgáltatásunk bárki számára elérhető Budapest határán belül. A 2000-es évek végére a Kft. üzletszáma elérte a 16-ot, majd mikor az egyik külföldi tulajdonú hálózat kivonult hazánkból, ingatlanjai közül 7-et sikerült megvásárolni, melyeket teljes felújítás és átalakítást követően újranyitottunk. Jelenleg hálózatunkat 21 Príma, és 2 CBA üzlet alkotja, a Kft. a mai napig megmaradt családi vállalkozásnak, munkavállalói 5-600 közötti létszámmal végzik az üzletek üzemeltetését.
Üzleteink működtetése során meghatározó szerepet tölt be az energiatudatosság, éppen ezért teljes egészében megújuló energiaforrásból származó ZöldÁram-ot használunk.

  • Kárpát Csemege üzletünk a Príma országos Boltverseny Kereskedelmi Kategória III. helyezettje lett 2018-ban. 
  • Mágnáskert Csemege üzletünk 2016-ban a Mastercard által szervezett Év kereskedője versenyen III. helyezést ért el.
  • Üzleteink a Pick által adományozott “Pick a minőségi csemegepultért” elismerésben részesült.

Az M Csemege boltok továbbra is széles árukínálatukról, a külföldi hálózatokkal versenyképes árszínvonalukról és egységes arculatukról ismertek. Boltjainkat megtalálhatják az Üzleteink menüpont alatt, vagy az oldal alján lévő kereső mezőben.